Dj

Labbet är för dig som älskar musik, för dig som älskar spotifyqueue:n mer än själva festen, för dig som alltid velat men inte vågat spela skivor, för dig som vill jobba inom musik, för dig som anser sig ha bättre musiksmak än alla andra och för dig som bara vill roligt!
 

Du får lära dig grunderna i beatmixing och planera och spela dj-set, både solo och b2b. Under labbet får du spela med klubbkompatibla cdj:s, testa på mixningsprogrammet Traktor och föreberedelseprogrammet rekordbox. Du får också lära dig om dj-kultur, skillnaden mellan olika clubscenes och genres samt hur man själv kan organisera tex. evenemang och open airs.

Dj

Labbledare är Malin Nyqvist. Malin har spelat skivor professionellt i över tio år, både inom undergroundkultur och på stora technoklubbar i Finland och utomlands. Hon har varit inhouse dj på Kaiku och sommaren 2021 deltog hon på en 10-dagars dj-workshop, Horst Arts & Music, i Vilvoorde, Belgien. Malin är specialiserad på techno, hard drums och deconstructed club music samt spelar och lyfter fram gärna queer- och leftfieldartister.

https://soundcloud.com/malinnyqvist

https://idaidaida.net/fi/ohjelmat/wmnwm

TA MED DIG: Låtar, som du gillar på tex. ett usb-stick och en bärbar dator om du har en sådan.

LABBLEDARE: Malin Nyqvist

PLATSER: 12 

 

Bubble character